Aankomen in de sportschool

Je bent niet alleen. Veel mensen worstelen met aankomen, maar het is niet onmogelijk. Met de hulp van onze deskundigen en de juiste hulpmiddelen kun je eindelijk het lichaam bereiken dat je altijd al wilde.

Stel je voor dat je jezelf niet onzeker meer voelt over jouw gewicht of lichaamsbouw. Dat is wat wij voor jou willen – je weer goed voelen over jezelf. En we weten dat we je daarbij kunnen helpen.

Kom langs bij Move health Club en begin vandaag nog met aankomen!

 

 

Waarom Aankomen bij sportschool Move.

1. WIJ HEBBEN DE JUISTE KENNIS IN HUIS.

2. BIJ MOVE KAN JIJ HELEMAAL JEZELF ZIJN.

3. OPTIONEEL: EEN EIGEN COACH DIE JOU 1-OP-1 KAN BEGELEIDEN IN JOUW TRAJECT MET DE FOCUS OM AAN TE KOMEN.

Lees Jannekes verhaal; Afvallen heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit.

Ik ben afgevallen door naar de sportschool te gaan. Ik had altijd al wat overgewicht, maar nadat ik mijn kinderen kreeg, werd het veel erger. Ik had geen tijd om te koken, dus ik kocht gewoon kant-en-klaar voedsel of ging uit eten. En als ik dan kookte, maakte ik ongezonde keuzes. Maar toen ik eenmaal regelmatig naar de sportschool ging, veranderde alles. In het begin was het moeilijk, maar uiteindelijk werd het een gewoonte. Nu voel ik me veel beter over mezelf en mijn gezondheid.

Begin vandaag nog met AANKOMEN in onze sportschool EN MET DE JUISTE BEGELEIDING!

Move Health Club is er om je te helpen op gewicht te komen en je weer lekker in je vel te voelen. Ons team van personal trainers zal een op maat gemaakt plan ontwikkelen om je te helpen je doelen te bereiken. We bieden je de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om blijvende veranderingen door te voeren. Move Health Club zet zich in om je te helpen een gezond gewicht en een positief lichaamsbeeld te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons programma en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst.

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?