PERSONAL TRAINING

Contact opnemen

Personal Training

Ga jij voor 1 op 1 begeleiding? Dit is bij ons zeker mogelijk! Start met een gratis intake bij een van onze trainers, en ga daarna direct aan de slag! Samen werk jij met de trainer richting je doelstelling. Voeding, Training en evaluaties helpen jou bij het proces.

JULIEN DE JONG

KRACHTTRAINING

AFVALLEN

SPIERMASSA OPBOUWEN

MEER INFO

Mijn naam is Julien en ik geef personal training in Apeldoorn!

Ik kan oprecht zeggen dat fitness en fysieke ontwikkeling mijn passie zijn en dat het mijn grootste drijfveren zijn in het leven. Vooral de specifieke benadering in het behalen van doelstellingen heeft mijn bijzondere interesse. Fitness is uiteindelijk meer dan alleen oud ijzer tillen.

Gericht sporten is een connectie tussen lichaam en geest en één van de beste tools om jezelf te upgraden naar het volgende level in je leven. Graag wil ik jou laten zien dat goed en duurzaam trainen echt kan zorgen voor een verbetering in de kwaliteit van jouw leven!

Wil je graag samen met mij jouw doelen behalen? Ik geef personal training in Apeldoorn bij Body Business Coaching waar wij werken met een unieke en effectieve opzet zodat jij op een leuke maar vooral ook efficiënte manier resultaat kan behalen!

Mail: julien@bodybusinesscoaching.nl

Website: www.bodybusinesscoaching.nl

Instagram: www.instagram.com/bodybusinesscoaching

TIM BARNEVELD

KRACHTTRAINING

AFVALLEN

SPIERMASSA OPBOUWEN

MEER INFO

Door jaren ervaring in de fitness ben ik er achter gekomen dat veel mensen moeite hebben met het consistent trainen, de juiste voeding nemen en het hebben van de juiste mindset om doelen te behalen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat jij balans vindt tussen je dagelijks leven en de levensstijl die nodig is om je doelen te behalen en behouden. Daarom bied ik intensieve begeleiding in het optimaliseren van jouw training en voedingspatroon om zo jouw doelen veilig en efficiënt te behalen.

Tevens besteden wij ook de nodige aandacht aan jouw mindset. Gedachte en gedragsverandering is een belangrijk onderdeel van het behalen van jouw doelen en vooral het behouden van een gezonde levensstijl. Ik ben niet alleen jouw personal trainer, maar ook een vriend zodat de trainingen kwalitatief goed zijn maar ook leuk! Je mag altijd een E-mail of WhatsApp bericht sturen voor vragen, tips en tricks m.b.t. training, voeding en mindset.

Mail: tim@bodybusinesscoaching.nl

Website: www.bodybusinesscoaching.nl

Instagram: www.instagram.com/bodybusinesscoaching

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email