Krachttraining met Move Health Club

Bij Move Health Club ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar een plek waar je in een ontspannen en vriendelijke sfeer aan je kracht kunt werken. Onze uitgebreide faciliteiten bieden immers de mogelijkheid om jouw krachttraining te personaliseren. Of je nu aan je hele lichaam wilt werken of een specifieke spiergroep.

Je hebt toegang tot een grote selectie aan vrije gewichten, zoals dumbbells, kettlebells en barbells. Ook zijn er verschillende machines met gewichten, waarmee je je spieren kunt versterken. Onze professionele trainers staan klaar om je te helpen bij het instellen van de juiste instellingen en het uitvoeren van de juiste oefeningen. Door middel van onze state-of-the-art technologie blijf je altijd verbonden met de laatste trends op fitnessgebied. Je krijgt toegang tot realtime data over uw prestaties en nuttige tips over training.

Powerlift apeldoorn move

SOCIALE COMMUNITY

Als lid van Move Health Club ben je onderdeel van een sociale community met gelijkgestemde leden die allemaal willen werken aan hun kracht en conditie. Je kunt ook deelnemen aan onze diverse groepslessen om je kracht en beweging te verbeteren. Aan het einde van elke training kun je bovendien genieten van een verdiende pauze in onze relaxruimte.

Kortom, met Move Health Club heb je toegang tot alle middelen die je nodig hebt om jouw kracht te vergroten en elke dag weer wat sterker te worden. 

Voor degenen die willen beginnen met krachttraining zijn er meerdere voordelen verbonden aan het lid worden van onze sportschool. Hoewel het geweldig is om jezelf uit te dagen en persoonlijke records te verbreken, wordt het sociale aspect vaak over het hoofd gezien. Er gaat niets boven het maken van nieuwe vrienden tijdens het trainen, en in onze sportschool kun je ook altijd iemand vinden om je te spotten of te helpen met je techniek.

Waarom krachttraining bij Move 24/7

1. GRATIS TOEGANG TOT WORKOUTS IN ADVAGYM.

2. BIJ MOVE KAN JIJ HELEMAAL JEZELF ZIJN.

3. OPTIONEEL: EEN EIGEN COACH DIE JOU 1-OP-1 KAN BEGELEIDEN IN JOUW TRAJECT MET DE FOCUS OM STERKER TE WORDEN.

krachttraining in de sportschool

Bij Move 24/7 staat een informele en sociale sfeer centraal waarin je je thuis voelt en gemotiveerd wordt om je doel te behalen. We bieden een breed scala aan groepslessen zoals High Intensity Interval Training (HIIT), CORE, Full Body-sessies, buikspierkwartier en veel meer. Trainers en personeel bij Move 24/7 geven advies dat is afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen. Ook wordt er regelmatig feedback gegeven zodat je jezelf optimaal kunt blijven ontwikkelen! 

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?