In 5 stappen naar een beter en gezonder 2023.

Wacht niet af wat anderen doen of denken, maar start net als onze huidige leden nu al met het werken aan jouw gezondere lifestyle. 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Waarom wachten tot januari met je nieuwjaarsvoornemens? Begin nu aan je voornemens te werken en sluit het jaar af met een krachtige versie van jezelf.

Groepslessen Apeldoorn centrum

Hoe lang verlang jij al naar een (nog) betere gezondheid?

Hoe lang verlang je al naar een betere gezondheid? Misschien was het na die doktersafspraak. Misschien was het nadat je moeite had om je kinderen of kleinkinderen bij te houden. Wat de motivatie ook is, als je dit leest, kun je gerust zeggen dat je je gezondheid wilt verbeteren. En hoe kun je dat beter doen dan door te sporten?

”Onderneem actie! Vele anderen gingen jou al voor en je hoeft het niet alleen te doen.”

Je bent maar 5 stappen verwijderd van jouw doelstelling.

Wat onze leden zeggen

E. Wes

Lid Apeldoorn Centrum

“Fijne kleine sportschool. Ik sport hier nu een jaar en mij bevalt het erg goed. Altijd geopend, vriendelijk personeel. Voor mij op 5 minuten afstand, zo is het 3 x per week sporten heel goed vol te houden!”

Guido

Lid Apeldoorn Osseveld

“Fijne lokale sportclub die altijd open is om te sporten. Geen grote hal waarin je verdwaalt maar waar wel alles wat je nodig hebt aanwezig is. Goede trainers die makkelijk in de omgang zijn, persoonlijke aandacht geven en weten waar ze het over hebben.

Aanrader voor een ieder die er in de buurt woont, zowel voor beginners als ervaren sporters.

Joel

Lid Maarssen

”Fijne sportschool, vond het eerst spannend om naar een sportschool te gaan. Maar ik heb zeker de juiste gevonden. Goede apparatuur, niet te druk en vooral vriendelijk personeel. Het handig is dat deze sportschool ook 24/7 openen is.”

Het uitstellen is voorbij, begin vandaag nog met stap 1 en vraag jouw vrijblijvende dagpas aan!

Geen velden gevonden.