Move voor de Sociale sporter

Wij zijn er voor de sociale sporter! Met Move kun je trainen in een sociale omgeving. Hier kun je jezelf zijn en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen en meedoen aan groepslessen. Met onze unieke omgeving heb je de mogelijkheid om je training te personaliseren en je training te verbeteren. 

Je thuis voelen in een sportschool is voor ons ontzettend belangrijk! Het helpt namelijk heel erg als jij kan sporten in een omgeving waar jij je prettig voelt. 

Groepslessen Apeldoorn centrum

Ontdek de sociale omgeving en onze groepslessen

Sporten hoeft geen eenzame inspanning te zijn! Sociale sporters kunnen hun doelen bereiken en tegelijkertijd contact leggen met anderen door middel van gezelligheid en groepslessen. Niet alleen is sporten leuker in het gezelschap van vrienden, maar het is ook motiverender als je team elkaar naar de eindstreep duwt. Sociale sporters kunnen zich vaak meer inspannen dan ze in hun eentje zouden doen, en de extra energie van de sociale interactie laat hen het beste uit hun oefeningen halen. Waarom geen groepslessen proberen? Het kan precies het juiste zijn om je conditie naar een hoger niveau te tillen!

Fit worden in een sociale omgeving

1. Een gemoedelijke sfeer laat jou thuis voelen

2. Je kan nieuwe mensen leren kennen en misschien kom jij zelfs wel jouw nieuwe sportmaatje tegen!

3. Wij hebben de juiste kennis in huis en staan altijd voor jou klaar om je te helpen met vragen

De voordelen van sporten in een sociale omgeving

Niets is zo fijn als trainen met je vrienden of familieleden in de sportschool. Sociale sporters die samen trainen, bereiken niet alleen sneller hun gewenste doel, maar genieten ook van het proces door een geweldige tijd te hebben! Sociale sporters profiteren van de groepsmotivatie om zichzelf harder te pushen, terwijl ze een gevoel van voldoening krijgen als ze meer gewicht tillen of verder rennen dan verwacht. Sociale sporters genieten van het feit dat er tijdens trainingen minimale angst is vanwege een overvloed aan positieve energie. De reis kan kort of lang zijn, maar het lijdt geen twijfel dat iemand hebben die naast je loopt het de moeite waard maakt.

Begin vandaag nog met het werken aan jouw doelen.