Sporten voor ouderen

Bij Move 24/7 Health Club kunnen ouderen sporten om hun spieren en gewrichten versterken en zo een gezond en actief leven leiden. Ouderen kunnen immers hun kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen verbeteren. Onze ervaren instructeurs zullen je daarnaast helpen zodat je deze technieken correct uitvoert en zo het meeste uit je sessies kunt halen. 

Senioren genieten bij ons niet alleen de voordelen van fysieke activiteit, maar ook de psychologische voordelen zoals verandering in stemming en stressvermindering, waardoor ze mentaal actiever blijven. In onze moderne sportschool krijgen ze ook meer vertrouwen in hun lichamelijke vaardigheden terwijl ze plezier maken met andere mensen die dezelfde belangstelling delen als zij!

Sportschool voor ouderen

Sociale omgeving voor ouderen

Naast dat Move 24/7 Health Club je helpt om fit en gezond te blijven, bieden we ook een leuke en sociale omgeving aan. De huiselijke sfeer en gezellige koffiehoek zorgen er namelijk voor dat er ruimte is om voor en/of na de training te genieten van een kop koffie. Bij onze club krijg je de kans om nieuwe vrienden te maken en anderen te ontmoeten die dezelfde interesses delen, waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan met je fitnessreis.

 

Het doel bij Move 24/7 Health Club is om de kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren. Door bij ons te sporten, kunnen ouderen hun energie, spierkracht, balans en flexibiliteit vergroten en hun geest gezond houden. Dit resulteert in een verhoogde kwaliteit van leven en een verminderd risico op gezondheidsproblemen.

Waarom sporten bij sportschool Move.

1. WIJ DENKEN GRAAG MEE HOE OUDEREN HET BESTE KUNNEN TRAINEN.

2. DE GROEPSLES 'SENIOR FIT' IS IDEAAL OM SAMEN TE WERKEN AAN EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL.

3. DE SOCIALE OMGEVING KAN HELPEN VOORKOMEN DAT OUDEREN EENZAAMHEID ERVAREN.

OUDEREN in de sportschool

Leeftijd hoeft namelijk geen belemmering te zijn voor een actieve en gezonde levensstijl; bij Move 24/7 Health Club kunnen senioren de ondersteuning vinden die ze nodig hebben om hun spieren en gewrichten te versterken. Onze ervaren instructeurs staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat senioren de oefeningen correct uitvoeren, zodat ze hun kracht, flexibiliteit, evenwicht en uithoudingsvermogen kunnen vergroten, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Trainen bij Move biedt een verscheidenheid aan activiteiten die geschikt zijn voor senioren, zoals cardio, lichte gewichttraining en stretching. Deze kunnen solo of in groepsverband worden gedaan en bieden zowel fysieke als sociale voordelen. Een actief leven is essentieel op elke leeftijd, dus ontdek zelf wat we te bieden hebben!

Ouderen in de sportschool

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?