Jij verzorgt de trainingen, move de faciliteiten

Word Personal trainer bij Move 24/7 Apeldoorn Osseveld.

Ben je geïnteresseerd in het starten van je eigen personal training bedrijf, maar ontbreken de middelen? Bij onze sportschool hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je kunt hier je eigen klantenbestand opbouwen met hulp van je collega’s. Zo heb je alles binnen handbereik om direct te kunnen beginnen met de leukste baan ter wereld: personal training!

Als Personal Trainer voel je precies aan wat je klant nodig heeft om een gezonde en fitte levensstijl te bereiken en te behouden. Het doel is om blijvend resultaat te behalen en te laten zien hoe leuk sporten kan zijn.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een zelfstandig, gemotiveerd en enthousiast persoon die energie krijgt van het werken met mensen en passie heeft voor personal training. Je hebt voldoende kennis en ervaring om het beste uit je klant te halen, maar staat ook open voor leren van onze expertise. Een afgeronde sportopleiding in personal training en/of voedingsopleiding is verplicht, evenals aantoonbare ervaring met sport en/of gezonde voeding. Je moet enthousiast en overtuigend onze wijze van levensstijlverandering kunnen overbrengen.

 

Woonachtig in of rondom apeldoorn?

Waarom SPORTSCHOOL

Move APELDOORN

De vrijheid om je eigen werk in te delen

Vrijheid is belangrijk voor ons, zowel voor onze leden als voor onze medewerkers. Je werkt als zzp’er, dus je kan zelf bepalen wanneer je werkt, hoe je te werk gaat en je krijgt de kans om nieuwe ideeën en initiatieven binnen het bedrijf tot leven te brengen.

Freelancer in een team

Je krijgt de kans om te werken in een gezellige club met een team van enthousiaste collega’s. Wij helpen je met de ontwikkeling van jouw onderneming en werken samen als een hecht team. Op kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er tussen het werk door ruimte genoeg om te lachen met collega’s.

Leads vanuit de sportschool

Wij helpen je bij het opzetten van je eigen personal training onderneming en het opbouwen van inkomsten. Vanuit de sportschool bieden wij de leads en hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn als personal trainer.

Move Apeldoorn centrum
Powerlift apeldoorn move
Sportschool voor ouderen

Wat onze PT’ERS zeggen.

Gijs: “Ik werk al ruim een jaar bij Move 24/7 en het bevalt mij heel goed! Het is een unieke sportschool waar een sociale sfeer hangt. Een leuk team waar veel vrijheid is en waar je de mogelijkheid hebt om een klantenbestand op te bouwen vanuit alle leads in de sportschool. Inmiddels werk ik hier full time! “

Aanvullende informatie

In Apeldoorn hebben wij twee locaties. Gelegen in Osseveld en in het centrum. Je zal werkzaam zijn op één locatie, maar we hebben nauw contact met het hele team. 

Adres: Molenstraat-centrum 501, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 6 21448348
E-mail adres: apeldoorn-centrum@move247.nl

Adres: Linie 500, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 6 10658419
E-mail adres: apeldoorn@move247.nl

Dienstverband: ZZP

Rooster:

  • Avondwerk
  • Flexibele werkuren
  • Flexibel werkrooster

Ervaring:

  • Fitnessinstructeur/personal trainer: 1 jaar (Vereist) 

Werklocatie: Fysiek

Word personal trainer bij move!