De Faciliteiten van

Move health club 

Wij willen mensen in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken. Daarom doen we er alles aan om jou de beste versie van jezelf te laten zijn! Om jou workout echt goed te kunnen doen willen wij ervoor zorgen dat wij alle faciliteiten hebben die nodig zijn om jou optimaal aan jou doelen te laten werken.

Ontdek onze Faciliteiten

We hebben allemaal onze eigen unieke fitness doelen en Move is er om je te helpen die te bereiken. Of het nu gaat om actiever te worden met een dieet of te werken aan het opbouwen van die spieren, wij bieden alles van groepslessen (met coaches), trainingsschema’s en persoonlijke begeleiding om gebruikers zoals jij te laten halen wat ze nodig hebben uit hun workout ervaring in de sportschool!

Alle Locaties

24/7 geopend

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per 4 weken

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Move! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Circuit training

Alle Locaties

Gratis dranken

Wat zou je zeggen als we je vertellen dat de drankjes als koffie, thee en sportwater bij elk abonnement zijn inbegrepen? Move is een plek waar dit kan!

 

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Personal training

Je kunt het meeste uit uw training halen door een personal trainer in te huren. De sessies worden afgestemd op individuele behoeften en doelstellingen, zodat jij binnen de kortste keren echte resultaten gaat zien!

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Privé kleedkamers / douches

Move is de perfecte plek om in vorm te komen. Je vindt er privé kleedkamers en douches zodat je in alle rust kunt omkleden en douchen.

 

Circuit training

Alle Locaties

Toegang tot alle vestigingen

Met jouw Move lidmaatschap heb jij toegang tot alle verschillende vestigingen van Move. Zo kan jij ook eens een nieuwe omgeving ontdekken en heb je alle vrijheid. Probeer dus ook eens onze andere locaties uit!

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Gratis intro training

Laten we je op weg helpen met een aantal geweldige tips en trucs, zodat jouw eerste workout een eitje wordt! Een van onze personal trainers zal met je bespreken wat voor jou het meest zinvol is, en dan kun je het eens proberen.

Group pt

Alle Locaties

GROUP PT

Wanneer je overweegt om met een personal trainer te gaan trainen, maar het toch gezelliger vindt om in een groepje te sporten. Of je zoekt een voordeliger alternatief voor individuele begeleiding van een personal trainer.