Groepslessen bij

Move health club 

Al onze groepslessen worden gegeven door een personal trainer. Dit zorgt ervoor dat jij de gezien wordt tijdens de les en extra hulp krijgt waar nodig. De trainers en leden maken van elke les een feestje zodat jij altijd met een glimlach en een druppeltje zweet de les verlaat. Groepslessen kun je altijd op jouw eigen niveau mee doen en duren een halfuur. We bieden verschillende lessen aan op diverse tijden zodat er altijd wel een groepsles is waar jij aan mee kan doen. Kijk voor alle lesmomenten bij het lesrooster van jouw locatie.

Ben jij nog geen lid en wil je een groepsles uitproberen? Vraag dan een gratis dagpas aan!

 

Move osseveld

Apeldoorn Osseveld

Move Centrum

Apeldoorn Centrum

Ontdek onze groepslessen

Bij Move geniet je van gratis groepslessen! Door de verschillende soorten lessen die wij aanbieden is er altijd wel een les die perfect aansluit bij jouw wensen.

kracht-training

BBB

Een geweldige combinatie in één groepsles waarin je de focus legt op het trainen van je buik, benen en billen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon je uiterlijk wilt verbeteren: doe mee met BBB!

Leden Move Maarssen

Fit en vitaal

Senior Fit

Move is er ook voor senioren. Senior Fit is een gezellige groepsles die speciaal is afgestemd op ouderen. De les bestaat uit een reeks oefeningen die helpen bij het verhogen van de hartslag, flexibiliteit en bewegingsbereik.

Conditie

Kickboksen 

Neem deel aan een groepsles kickboksen en blijf fit terwijl je plezier hebt! Gemotiveerde instructeurs leren je allerlei combinaties waarmee je je hele lichaam traint en calorieën verbrandt. Kickboksen kan op elk niveau, dus probeer het een keer uit!

Circuit training

Kracht-training

Circuit training

Circuittraining is een vorm van training waarbij een mix van oefeningen wordt doorlopen. Het hele lichaam wordt getraind terwijl je leuke en uitdagende oefeningen combineert.

Groepslessen Apeldoorn centrum

kracht-training

full body workout

Het doel van Full Body training is om vet te verbranden, spieren op te bouwen en hun algemene fitnessniveau te verbeteren. Na deze les ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Groepslessen Apeldoorn centrum

Kracht /
conditie

StrengtH and conditioning

De focus ligt op het verbeteren van de conditie en het sterker maken van jouw lichaam. Veel leuke afwisselende oefeningen, terwijl je wordt gemotiveerd door een enthousiaste trainer!

Circuit training

Kracht-training

Buikspierkwartier

Een efficiënte manier om je buikspieren te trainen en tegelijkertijd plezier te hebben, doe een keer mee met deze les. Een groepsles van 15 intense minuten die je buikspieren laten branden!

Groepslessen Apeldoorn centrum

kracht / conditie

Stretch and mobility

Werken aan je mobiliteit wordt steeds populairder. Met het strekken en mobiliseren ontspan je jouw spieren, het is een verlichting voor lichaam en geest! In deze groepsles ben je met een halfuur

HIIT training Apeldoorn centrum

Kracht /
conditie

CORE

CORE work-outs zijn een geweldige manier om wat plezier in jouw sportschoolroutine te brengen. De CORE-gerichte sessie van een halfuur geeft je een sterk, gespierd en energiek gevoel.

HIIT training Apeldoorn centrum

Conditie

High intensity interval training

HIIT is een vorm van trainen waarbij korte uitbarstingen van hoge intensiteit worden afgewisseld met korte perioden van rust of activiteit met een lage intensiteit. HIIT helpt om calorieën te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen.