Groepslessen bij

Move health club 

Al onze groepslessen worden gegeven door een personal trainer. Dit zorgt ervoor dat jij de gezien wordt tijdens de les en extra hulp krijgt waar nodig. De trainers en leden maken van elke les een feestje zodat jij altijd met een glimlach en een druppeltje zweet de les verlaat. We bieden verschillende lessen aan op diverse tijden zodat er altijd wel een groepsles is waar jij aan mee kan doen. Kijk voor alle lesmomenten bij het lesrooster van jouw locatie.

Ben jij nog geen lid en wil je een groepsles uitproberen? Vraag dan een gratis dagpas aan!

 

Move osseveld

Apeldoorn Osseveld

Move Centrum

Apeldoorn Centrum

Ontdek onze groepslessen

Bij Move geniet je van gratis groepslessen! Door de verschillende soorten lessen die wij aanbieden is er altijd wel een les die perfect aansluit bij jouw wensen.

kracht-training

BBB

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon je uiterlijk wilt verbeteren, BBB kan je helpen. Onze lessen zijn geschikt voor alle fitness niveaus, dus iedereen kan profiteren van onze unieke benadering van fitness.

Leden Move Maarssen

Fit en vitaal

Senior Fit

In de groepsles voor senioren wordt een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. De verschillende oefeningen helpen bij het verhogen van de hartslag, flexibiliteit en bewegingsbereik.

Conditie

HIIT

Hiit-training is een vorm van trainen waarbij korte uitbarstingen van hoge intensiteit worden afgewisseld met korte perioden van rust of activiteit met een lage intensiteit. Hiit helpt om calorieën te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen.

Circuit training

Kracht-training

Circuit training

Circuittraining is een vorm van training waarbij een volledig lichaamsschema wordt doorlopen, waarbij meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar worden uitgevoerd.

Groepslessen Apeldoorn centrum

kracht / conditie

Bootcamp

Het doel van bootcamp training is om deelnemers te helpen vet te verbranden, spieren op te bouwen en hun algemene fitnessniveau te verbeteren. De bootcamp training wordt mogelijk buiten gegeven.

Groepslessen Apeldoorn centrum

Kracht /
conditie

Strenght and conditioning

Bij deze groeples ligt de focus op het verbeteren van de conditie en het sterker maken van jouw lichaam. De lessen zullen bestaan uit veel leuke afwisselende oefeningen.