SPORTSCHOOL APELDOORN centrum

Een plek om samen te komen en ook te werken aan een gezondere levensstijl. Of je bijvoorbeeld elke dag traint, traint voor een beter fysiek of omdat je een gezondere mindset wilt. Of je vanwege gezondheidsproblemen of een gebrek aan ritme wilt beginnen met trainen. Samengevat: het is allemaal mogelijk bij Move 24/7 Health Club in Apeldoorn Centrum. Ontmoet tevens like minded personen die dezelfde doelstelling delen. Bij Move hangt immers een gemoedelijke en ontspannen sfeer waardoor jij volledig jezelf kunt zijn.

Voordat je start met de training geniet je van een overheerlijke kop koffie, want deze is namelijk helemaal gratis. Vervolgens praat je even bij met één van onze leden of trainers in de lounge hoek. Daarna is het tijd om te gaan knallen! Maak gebruik van onze state of the art apparatuur of doe in plaats van individueel trainen mee met één van onze uitdagende groepslessen. Er zijn zodoende genoeg mogelijkheden in onze gym. 

De beste manier om in vorm te komen is met behulp van een personal trainer. Allereerst zal je jouw eigen workout routine kunnen creëren, terwijl je iemand hebt die je een stok achter de deur geeft. Wij hebben ook ervaring met het trainen van mensen van verschillende niveaus, dus het maakt niet uit welk fitnessniveau of welke doelen je hebt. Kortom, tot snel in Move Apeldoorn Centrum!

Probeer Onze sportschool vrijblijvend uit!

Volg ons op:

Waarom SPORTSCHOOL Move APELDOORN centrum

Wij staan altijd open voor jouw vragen

Ons team staat ten slotte voor jou klaar als je hulp nodig hebt. Wij begrijpen bovendien dat het soms lastig kan zijn en je hulp nodig hebt bij het correct uitvoeren van oefeningen.

Gemoedelijke, ontspannen sfeer

Sporten in een ontspannen en veilige sfeer vinden wij ook belangrijk. Daarnaast moet je jezelf kunnen zijn en je thuis voelen terwijl je aan het trainen bent. Samen met jou en de andere leden creëren wij dat namelijk!

Moderne apparatuur

Bij Move geniet je immers van de nieuwste apparaten zodat jij het beste uit jouw workout kan halen. Door middel van de nieuwste technologie ben jij in no time naar een fittere levensstijl.

Move Apeldoorn centrum
Powerlift apeldoorn move
Sportschool voor ouderen

Wat onze leden over ons zeggen.

Erg prettige sportschool. Eveneens, vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt oog heeft voor iedereen. Daarnaast is de apparatuur nieuw, schoon en high tech. Airco is erg fijn wanneer het warm is buiten.
Kortom, een aanrader!

Onbeperkt sporten in Apeldoorn centrum

Sportschool Move Apeldoorn Centrum is allereerst 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, ook met onbeperkte toegang tot al haar voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, biedt onze sportschool in Apeldoorn Centrum een scala aan groepslessen gegeven door ervaren instructeurs.

Gasten kunnen ook genieten van privé douches, gratis koffie en thee, en daarnaast van vriendelijk personeel dat altijd open staat om te helpen. Met zijn gunstige ligging en onovertroffen mogelijkheden is Gym Apeldoorn Centrum ten slotte de perfecte keuze voor iedereen die fit wil worden.

Personeelstijden van onze sportschool in Apeldoorn centrum

Maandag en DINSDAG

09:30 – 12:00 I  17:00-20:30

zaterdag

09:30 – 11:30

woensdag

17:00 – 20:30

Zondag

Geen personeel aanwezig

Adres: Molenstraat-centrum 501, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 6 21448348
E-mail adres: apeldoorn-centrum@move247.nl

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club, dan staan we je graag te woord.

donderdag en vrijdag

09:30 – 12:30

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?