SPORTSCHOOL APELDOORN centrum

Een plek om samen te komen en te werken aan een gezondere levensstijl. Of je nou elke dag traint, traint voor een beter fysiek of puur alleen maar voor een gezondere mindset. Het is allemaal mogelijk bij Move 24/7 Healthclub Apeldoorn Centrum. Ontmoet like minded personen die de zelfde doelstelling delen.

Voordat je start met de training geniet je nog even van een overheerlijke kop koffie, want deze is namelijk helemaal gratis en praat je even bij met één van onze leden of trainers. Het is tijd om te knallen!

Maak gebruik van onze state of the art apparatuur of doe mee met één van onze uitdagende groepslessen.

De beste manier om in vorm te komen is met een personal trainer. Je zult jouw eigen workout routine kunnen creëren en zien hoeveel calorieën je elke dag verbrandt, terwijl je iemand hebt die er om geeft om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt en je een stok achter de deur geeft! Wij hebben ervaring met het trainen van mensen van verschillende niveaus, dus het maakt niet uit welk fitnessniveau of welke doelen je hebt. Tot snel in Move Apeldoorn Centrum

GRATIS DAGPAS ->

Waarom SPORTSCHOOL Move APELDOORN centrum

Wij staan altijd open voor jou vragen

Wij begrijpen dat je soms vragen hebt over jouw training. Daarom staat ons team voor jou klaar om te helpen met als jouw Vragen

Gemoedelijke ontspannen sfeer

Wij vinden het belangrijk dat jij je direct thuis voelt bij onze sportschool in Apeldoorn centrum. Samen met jou en de andere leden creëren wij daarom een ontspannen en veilige sfeer.

Moderne Apparatuur

Bij Move geniet je van de nieuwste apparaten zodat jij het beste uit jouw workout kan halen.

Move Apeldoorn centrum
Powerlift apeldoorn move
Groepslessen Apeldoorn centrum

Wat onze leden over ons zeggen.

Erg prettige sportschool. Vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt oog heeft voor iedereen. De apparatuur is nieuw, schoon en high tech. Airco is erg fijn wanneer het warm is buiten.
Kortom, een aanrader!

Onbeperkt sporten in Apeldoorn centrum

Sportschool Move Apeldoorn centrum is nu 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, met onbeperkte toegang tot al haar voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, biedt onze sportschool in Apeldoorn centrum een scala aan groepslessen gegeven door ervaren instructeurs.

Gasten kunnen ook genieten van privé douches, gratis koffie en thee, en vriendelijk personeel dat altijd beschikbaar is om te helpen. Met zijn gunstige ligging en onovertroffen mogelijkheden is Gym Apeldoorn centrum de perfecte keuze voor iedereen die fit wil worden.

Personeelstijden van onze sportschool in Apeldoorn centrum

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club.

Maandag - Woensdag

09:30 – 12:30 I  17:00-20:30

Donderdag-Zaterdag

09:30 – 12:30

Zondag

Geen personeel aanwezig

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?