SPORTSCHOOL APELDOORN OSSEVELD

Welkom bij Move 24/7 Healthclub, onze sportschool in de wijk Osseveld. Wij zijn een echte buurtgym, waar je iedereen uit de buurt tegen kunt komen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, vol, dun of gespierd bent, voor het eerst in een sportschool komt of al jaren traint, graag aan groepslessen meedoet, personal training wilt of liever alleen traint. Er is voor elk wat wils.

Onze sportschool is bij uitstek geschikt voor mensen die een gemoedelijke en ontspannen sfeer zoeken en willen trainen in een omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Hier kan je door echte professionals getraind worden, trainen op een moment dat het jou goed uit komt en alles is inclusief. Je betaalt dus niks extra, als je aan een paar groepslessen meedoet of na de training een kopje koffie/thee drinkt.

Als je in bent geschreven, dan zorgen wij voor een goede start. Je krijgt een personal training met een trainingsschema waar je zelf mee verder kunt. En als je dan nog vragen hebt of graag even een praatje maakt, dan staan wij voor je klaar. Kortom, het maakt niet uit hoe jouw training er uit ziet. Bij ons haal jij het maximale uit jouw workout.

Probeer onze sportschool vrijblijvend uit!

Volg ons op:

Waarom SPORTSCHOOL Move APELDOORN OSSEVELD

24/7 Geopend

Omdat onze sportschool 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend is, is er altijd een moment waarop jij kan sporten.

Gemoedelijke ontspannen sfeer

Bij Move vinden wij het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarom creëren wij samen met jou een ontspannen sfeer in een veilige omgeving.

Moderne Apparatuur

Sport op het hoogste niveau met de modernste apparatuur van Stex Fitness.

Wat onze leden over ons zeggen.

‘Super toffe gezellige sportschool, met hele goede begeleiding van de personal trainers…

Als je al binnen komt staat er meestal iemand achter de balie die je vrolijk onthaald en altijd wel tijd heeft voor een praatje.

Je voelt je op je gemak en wordt niet continu bekeken als je aan het trainen bent. Je kunt helemaal jezelf zijn!’

Onbeperkt sporten in Apeldoorn osseveld

Sportschool Apeldoorn Osseveld is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een plek om 24/7 te trainen. Met onbeperkte toegang tot alle faciliteiten van de sportschool, kun je komen en gaan wanneer je wilt. Daarnaast biedt Sportschool Move Apeldoorn Osseveld een verscheidenheid aan groepslessen die worden gegeven door ervaren instructeurs

Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of een ontspannende stretch sessie, er is voor ieder wat wils bij Gym Apeldoorn Osseveld. En na je workout kun je genieten van een verfrissende douche in onze privédouches of ontspannen met een kopje koffie of thee. Dus kom vandaag nog bij ons langs! Wij weten zeker dat je zult genieten van wat wij jou te bieden hebben.

Personeelstijden van onze sportschool in Apeldoorn Osseveld

Maandag - Woensdag

09:30 – 12:30 I  17:00-20:30

Donderdag-Zaterdag

09:30 – 12:30

Adres: Linie 500, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31610658419
E-mail adres: apeldoorn@move247.nl

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club.

Zondag

Geen personeel aanwezig

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 WEKEN?