Ontdek de partners van Move Health Club

Bij onze sportschool geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat we samenwerken met een aantal fantastische partners die onze leden iets extra’s bieden. Door onze krachten te bundelen, kunnen we je unieke voordelen en kortingen bieden die je training nog beter maken! Van gezonde eetcafés tot fysiotherapiepraktijken, onze partners zijn net zo gepassioneerd over gezondheid en fitness als wij. Of je nu net begint met je fitnesstraject of een doorgewinterde atleet bent, deze partnerschappen zijn ontworpen om jou te helpen het meeste uit je lidmaatschap te halen. We nodigen je uit om de partnerpagina te verkennen en te ontdekken welke voordelen er op je wachten.

Ontvang 10% korting op je bestelling

Yogi Essentials is opgezet door Yogi’s voor Yogi’s. Onze producten worden met uiterste zorgvuldigheid samengesteld zodat jij kan genieten van de beste producten en een relaxte workout.

https://yogiessentials.nl

Beoefen yoga voor €29,95

 

In Apeldoorn bevindt zich de yoga studio van Happy Yogi. De ruime en rustgevende studio’s zijn een ideale plek voor iedereen die graag aan yoga doet.  Ons uitgebreide rooster biedt voor iedere yogi een yoga les naar wens. 

https://www.happyyogi.nl 

Ontvang 10% korting op je bestelling

Uit liefde en passie voor interieur is Bon Chic ontstaan. Bon Chic biedt een geselecteerde collectie woonaccessoires, kussens en plaids aan waarbij de details en originaliteit voorop staan.

https://bonchicinterieur.nl 

Ontvang 15% korting op je customized waterfles

LaCardia verkoopt diverse bidons. Van motiverende waterflessen tot koffiemokken. Ga naar de website en stel je waterfles samen met customized tekst erop. 

https://lacardia.nl 

10% korting op alle accesoires

RG Tweewielers, al 25 jaar een dynamisch bedrijf. Denk aan diverse E-bikes, E-scooters, E-bakfietsen & eigen merk producten. Ook voor deskundig onderhoud en reparatie aan uw tweewieler kun je bij ons terecht.

https://www.rgtweewielers.nl

 

20% korting op supplementen van New Care

New Care Supplements: krachtige voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is. De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding. 

Alleen geldig bij The Green Shop.

https://www.new-care.nl

Speciale prijzen voor Move leden

Verlicht en ontspan uw lichaam, geest en gedachten van stress en spanning. Het gevoel van welbehagen en onderhoud van uw fysieke gesteldheid. Massage kan voor mensen zoveel betekenen in positieve zin.

https://www.massagecorpora.nl/

Speciale prijzen voor Move leden

Bedrijfsfitness is een innovatieve arbeidsvoorwaarde die bedrijven aan hun medewerkers kunnen bieden om hun fysieke gezondheid en welzijn te bevorderen. Move 24/7 Health Club is trots om deel uit te maken van het bedrijfsfitnessnetwerk.

https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/

Jouw bedrijf hier? Neem contact met ons op!