Circuit training
Sportschool voor ouderen

Werken bij MOVE 24/7 Health Club?

Welkom bij Move 24/7 Health Club! Onze sportschool staat bekend om zijn moderne faciliteiten, toegewijde team en het streven naar het creëren van flexibiliteit en een gemoedelijke omgeving voor de sporters.

In onze gezellige sportschool bieden we iedereen de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke doelen. Ons moderne concept, waarbij sporters 24 uur terecht kunnen en niet vastzitten aan een contract, zorgt voor toegankelijkheid en vrijheid. Wij staan voor persoonlijke begeleiding en aandacht om onze sporters op weg te helpen!

Ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team en bouw mee aan de toekomst van Move 24/7 Health Club. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en zet de eerste stap naar een carrière bij Move 24/7 Health Club. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

STAGE LOPEN BIJ MOVE HEALTH CLUB?

Wil jij de levensstijl van anderen verbeteren door middel van gezondheid en fitness? Grijp dan nu de kans om stage te lopen als Personal Trainer bij Move 24/7 Health Club! Volg jij een opleiding / cursus / studie in de sportbranche, zoals Fitvak A, Fitvak B, Milo, Sport & Bewegen of een andere PT cursus?

Waarom Kiezen voor een Personal Trainer Stage bij Move?

1. Praktijkgerichte ervaring:
Werk samen met ervaren trainers en breng je kennis direct in de praktijk tijdens 1-op-1 trainingsessies en het geven van groepslessen. Hoewel personal trainers vaak zelfstandig werken, kom je hier terecht in een gezellig team waarin leren en samenwerken voorop staat. 

2. Persoonlijke groei en ontwikkeling:
Geniet van persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om door te groeien als zelfstandige personal trainer. Ontwikkel niet alleen je technische vaardigheden, maar ook je vermogen om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. 

3. Toegang tot alle faciliteiten:
Maak gebruik van geavanceerde fitnessapparatuur en moderne technologie. Ontdek de nieuwste trends in de branche en ontwikkel jezelf tot een competente en veelzijdige Personal Trainer. Je krijgt gratis toegang tot de software van Grib, waarin het maken en bijhouden van workouts, voedingsschema’s en metingen een eitje wordt.

Wat verwachten we van jou?

Bij Move 24/7 Health Club zoeken we gepassioneerde stagiairs die gedreven zijn om te leren en te groeien. Of je nu net begint aan je fitnessreis of al enige ervaring hebt, als je vastbesloten bent om anderen te inspireren, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team.

Solliciteer nu voor een stageplek bij Move 24/7 Health Club. Ontdek je potentieel, werk samen met ons team en zet de eerste stap naar een carrière in de wereld van fitness en welzijn!

Mail je cv en motivatie, bel ons of kom langs!

Move osseveld

Apeldoorn Osseveld

Adres: Linie 500, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31610658419
E-mail adres: apeldoorn@move247.nl

Move Centrum

Apeldoorn Centrum

Adres: Molenstraat-centrum 501, Apeldoorn
Telefoonnummer: +31 6 21448348
E-mail adres: apeldoorn-centrum@move247.nl

Move Maarssen

Maarssen

Adres: Nassaustraat 6, Maarssen
Telefoonnummer: +31 6 19823268
E-mail adres: maarssen@move247.nl